De in Donderen opgegroeide Jacob-Jan van Ginkel  kocht in 2012 een kavel op bedrijventerrein Vriezerbrug. Daarvoor had hij al zo’n vier jaar werkervaring opgedaan: anderhalf jaar bij een garagebedrijf in Norg en tweeënhalf jaar bij een bedrijf in Eelde.

jacob jan van ginkel

Met een op de kop getikte oude bouwkraan stampte hij eigenhandig een complete autogarage met een oppervlakte van 600 vierkante meter uit de grond. De helft daarvan wordt gebruikt voor de garage. De inboedel is afkomstig van een autobedrijf uit Sneek, dat twee jaar na de start op de fles ging. Van Ginkel: ,,Ik kon dus relatief goedkoop aan een complete inboedel komen. Alles in de garage is twee jaar oud of zelfs jonger.”Men kan bij Van Ginkel Auto’s terecht voor APK-keuringen (auto’s, bedrijfswagens en campers), onderhoud en reparatie van alle merken én aircoservice.

Service staat bij het jonge autobedrijf hoog in het vaandel. ,,Het maken van een afspraak voor een APK-keuring is vaak niet nodig”, zegt Jacob-Jan van Ginkel. ,,Problemen met auto’s proberen we altijd zo snel mogelijk op te lossen. Verder hanteren we scherpe prijzen. Ik probeer altijd zoveel mogelijk de klant op de hoogte te stellen van de eventuele kosten voordat we met een reparatie beginnen.

Vrijwel alle onderdelen kunnen binnen vijf minuten aanwezig zijn omdat een grote leverancier één straat verderop zit.” Klanten van Van Ginkel Auto’s kunnen gratis een leenauto of leenfiets mee krijgen. Van Ginkel Auto’s is te vinden aan de Mercuriusweg 5A in Tynaarlo. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jacob-Jan van Ginkel via telefoonnummer 0592-217022

De koffie staat klaar!

Staat uw volgende droomauto bij ons op de website? Aarzel dan niet en kom langs! Neem voordat u langskomt wel even contact met ons op om er zeker van te zijn dat de gewenste auto nog beschikbaar is. Uiteraard kunt u uw huidige auto ook bij ons inruilen, wanneer u bij ons langskomt kunnen wij uw auto taxeren en u een mooi voorstel doen op de auto die u graag wilt kopen.