De moderne auto’s zijn van alle gemakken voorzien. Dit komt door alle elektronica die waar auto’s tegenwoordig gebruik van maken. De meeste auto’s zijn uitgerust met een detectiesysteem dan een waarschuwing afgeeft wanneer er storingen of defecten zijn. Als u een melding op uw dashboard krijgt van een storing raden we u aan even bij ons langs te gaan. Van Ginkel Auto’s heeft de apparatuur in huis om de storingen uit te lezen en te bepalen wat er moet gebeuren.

Storingen in uw auto

Hoe meer elektronica er in een auto zit hoe meer mogelijke storingen kunnen optreden. De storingen worden meestal zichtbaar door lampjes op het dashboard. De kleur van de lampjes geeft vaak aan of er iets aan de hand is met een bepaald systeem in de auto. Waar u vooral op moet letten zijn de oranje en rode lampjes. Deze betekenen dat er iets aan de hand is waar naar gekeken moet worden.

De storingen kunnen zich voordoen in verschillende onderdelen en systemen. Storingen die direct aandacht nodig hebben omdat ze uw veiligheid of uw auto in gevaar kunnen brengen zijn:

  • Motorstoring
  • Remsysteem storing
  • Brandstofsysteem storing

Auto uitlezen

Auto diagnose

Bij Van Ginkel Auto’s maken we gebruik van geavanceerde apparatuur om een diagnose van de storing te kunnen maken. Wij zoeken voor u uit waar het probleem zit. En misschien nog wel belangrijker is dat we ook kijken naar de achterliggende oorzaak van de storing. Vaak zijn er meerder factoren die met elkaar samenhangen.

Als vast komt te staan wat de oorzaak is dragen we oplossingen aan om het te verhelpen. We zullen nooit zonder uw goedkeuring en akkoord reparaties of veranderingen doorvoeren. Alles gaat op volledig transparante wijze.

Heeft u een storingsmelding in uw auto? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier. Wij zullen zo snel mogelijk reageren. Het is altijd sneller om even te bellen. Wij staan u graag te woord.

APK Check?

  • Direct inzicht APK verloopdatum
  • APK keuring vanaf € 40,-
  • Online een afspraak maken
Vul je kenteken in en controleer direct de APK-vervaldatum:

Staat uw droomauto bij ons op de website? Aarzel dan niet en kom gerust langs