Iedereen heeft het wel eens mee gemaakt. U komt stil te staan door een lege of kapotte accu. Dit komt nooit gelegen. De accu van uw auto zorgt er onder andere voor dat de motor kan starten. Ook andere onderdelen van de auto kunnen niet zonder een goed werkende accu. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de radio, de verlichting, de verwarming en uw navigatiesysteem. Bij Van Ginkel Auto’s kunt u uw accu laten controleren en indien nodig laten vervangen.

Levensduur accu

Een accu gaat over het algemeen behoorlijk lang mee. Zeker als u de auto op een normale manier gebruikt zal vervanging niet zo snel nodig zijn. De levensduur van een accu wordt wel verkort naarmate de auto langer stil staat. Ook als u alleen kleine stukjes rijdt kan de accu sneller aan vervanging toe zijn.

Nieuw accu bij Van Ginkel Auto’s

Wij vervangen graag de accu van uw auto. Welke accu nodig is hangt af van uw merk en type auto. Wij zij in staat om alle soorten en merken auto’s direct van een nieuw accu te voorzien. De kwaliteit van de accu is voor ons belangrijk. Zo bent u ervan verzekerd dat u weer vele kilometers zorgeloos kunt rijden.

Kosten accu vervangen

Wij vertellen u graag wat de kosten zijn voor het vervangen van uw accu. De hoogte van het bedrag verschilt namelijk per auto. De accu voldoende capaciteit en vermogen hebben om uw auto optimaal te laten presteren. U kunt ons bellen of het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dat zo snel mogelijk contact met u op.

Staat uw droomauto bij ons op de website? Aarzel dan niet en kom gerust langs