De kleine beurt voor uw auto is een controle van zo’n 25 belangrijke punten. De kleine beurt hoort bij het standaardonderhoud van de auto. Het tijdig laten uitvoeren van een kleine beurt is belangrijk. U bent ervan verzekerd dat uw auto weer veilig is om de weg op te gaan. Ook voorkomt een kleine beurt hogere reparatiekosten als gevolg van slijtage van onderdelen.

Na afloop van de kleine beurt ontvangt u van ons een keuringsrapport. Als de beurt gebreken aan het licht brengt die extra reparaties vereisen nemen we eerst contact met u op. Op deze manier komt u niet voor verassingen te staan.

 srcset=

Wanneer kleine beurt auto?

De leeftijd van de auto is bepalend voor de frequentie waarmee u een kleine beurt moet laten uitvoeren. De auto’s jonger dan 5 jaar geven zelf aan wanneer het tijd is, door middel van een melding op het dashboard.

Voor oudere auto’s geldt dat in ieder geval elke jaar een kleine beurt moet plaatsvinden of na zo’n 15.000 kilometer.

Maak direct een afspraak wanneer het tijd is voor een kleine beurt. Hiermee voorkomt u dat u later voor hogere reparatiekosten komt te staan, omdat bepaalde onderdelen kapot zijn.

Wat doen we bij een kleine beurt?

De lijst controlepunten is minder groot dan bij de grote beurt. We kijken bij de kleine beurt in ieder geval naar de volgende onderdelen.

  • Controle ruitenwissers en ruiten
  • Bandeninspectie
  • Bijvullen vloeistoffen (ruitenvloeistof en koelvloeistof)
  • Oliefilter vervangen
  • Controle van de uitlaat
  • Verlichtingscontrole
  • Accucontrole

Kosten kleine beurt

De kosten voor de kleine beurt zijn afhankelijk van uw auto. Daarom nodigen wij u uit om telefonisch contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen u graag verder en kunnen u vertellen wat de kosten voor de beurt zijn.

Staat uw droomauto bij ons op de website? Aarzel dan niet en kom gerust langs