Je auto uitlijnen is nodig wanneer de auto niet meer in een rechte lijn rijdt. Je kan dit testen door op een vlakke weg te rijden en het stuur los te laten. Trekt je auto dan naar links of naar rechts dan is het tijd om je auto te laten uitlijnen.

Dat je auto recht rijdt is niet alleen veilig, het voorkomt op de langere duur ook hogere onderhoudskosten. De banden van je auto gaan langer mee, het brandstofverbruik is lagen en de wegligging beter.

3D uitlijnen

Het uitlijnen van je auto doen we bij Van Ginkel Auto’s door middel van 3d uitlijnen. Met behulp van geavanceerde apparatuur meten we de stand van de wielen. Vervolgens zetten we met grote nauwkeurigheid de wielen weer in de beste stand. De beste stand bepalen we aan de hand van waardes die door de fabrikant zijn gesteld.

Wanneer auto uitlijnen?

Er zijn nog een aantal andere manieren waarop je kan zien of het zinvol is om je auto uit te laten lijnen. Neem in ieder geval contact met ons op wanneer je het volgende ziet of merkt. Staat het stuur niet recht als de auto stil staat in neutrale positie? Laten de banden van je auto afwijkende sporen van slijtage zien? Ook dan adviseren we opnieuw te laten uitlijnen.

Ook als je een aanrijding hebt gehad of hard in aanraking bent gekomen met een stoeprand of drempel kan het geen kwaad om bij ons langs te komen.

Auto uitlijnen kosten

De kosten voor het uitlijnen van je auto bedragen in de meeste gevallen €…,- In sommige gevallen rekenen we een meerprijs. Benieuwd wat het uitlijnen van de auto voor u gaat kosten. Neem telefonisch contact met ons op of laat een bericht achter via het onderstaande contactformulier.

 

Staat uw droomauto bij ons op de website? Aarzel dan niet en kom gerust langs